کد خبر: 186672404
تاریخ انتشار: سه شنبه 12 تير 1397
خانه » حواشی » معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران » معاونت فرهنگی-تبلیغی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران:

"ما بُنَي بِنَاءً فِي الإِسْلَامِ أحَبَّ اِلَي اللهِ عَزّوَجَلَّ مِنَ اَلتَّزْوِيجِ"؛هیچ بنایی در اسلام، نزد خداوند محبوب‏تر از ازدواج نیست.

دستیابی به ثمرات شیرین و آرامش بخش ازدواج، هنگامی میسر می‏شود که خانواده بر بنیان استواری از جمله اخلاق و رفتار صحیح اسلامی بنا شود و با برنامه صحیح نیز ادامه یابد. کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق با مدیریت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با هدف آشنایی بیشتر همسران با جایگاه و قداست خانواده، حسن معاشرت و کسب مهارت‌های لازم برای تشکیل خانواده‌ای امن، پویا، متعالی و پایدار، آموزش‌های قبل، حین و بعد از ازدواج را در بهار 1396 به تصویب رسانده است. کمیته علمی این کارگروه به ریاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده با همکاری دستگاه‌های عضو از جمله مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مسئولیت علمی این آموزش‌ها را بر عهده دارد. زمان این آموزش‏ها از دو ساعت مباحث بهداشتی به شش ساعت افزوده شده است؛ بنا به تصویب کمیته علمی و با توجه به عمومیت مخاطبین، منابع آموزشی این دوره شش ساعته در چهار موضوع ذیل برنامه‌ریزی شده است:

  1. بهداشت و سلامت روابط زناشویی و باروری سالم؛
  2. اخلاق و احکام خانواده؛
  3. حقوق زوجین در خانواده؛
  4. مشاوره و روانشناسی خانواده.

بنابر برنامه‌ریزی‌های انجام شده، شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده تأمین اساتید در برخی از این مواد را بر عهده مرکز مدیریت حوزه ‏های علمیه خواهران گذاشته است. اداره کل امور دانش آموختگان، افراد متناسب با این عرصه را بر اساس شاخص‌های مورد توافق و در 5 استان تهران، البرز، قم، مرکزی و اصفهان از بانک اطلاعاتی خود به دست آورده است تا بعد از معرفی به شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده و انجام مصاحبه و گزینش، این بزرگواران بتوانند به‌عنوان مربیان آموزش‌های حین عقد،در منطقه مسکونی خویش عهده‌دار تدریس سرفصل‏های تخصصی متناسب با حیطه فعالیت خود باشند.

البته تلاش بر این بوده است که افرادی انتخاب شوند که توانایی تدریس در بیش از یک عنوان را داشته باشند تا هم از تکرار مباحث جلوگیری گردد و هم ارتباط استاد با همسران در بازه زمانی بالاتر و با امکان تأثیر گذاری بیشتر شکل گیرد.

بر همین اساس پیامکی به شماره تلفن همراه (ثبت شده در سایت معاونت فرهنگی تبلیغی لینک ثبت اطلاعات فردی دانش آموختگان) ارسال شده است تا پس از بررسی اولیه موضوع توسط مشمولین این برنامه و کسب رضایت اولیه برای ورود به این حیطه، هماهنگی‏های بعدی با مسئولین و دست‏اندرکاران انجام شود و نتیجه نهایی خدمت دانش آموختگان بزرگوار ارائه گردد.

در پایان متذکر می‏گردد که حسب برنامه‏‏ ریزی‏های انجام شده مسئولین اداره کل امور دانش آموختگان حوزه‏های علمیه خواهران، معرفی دانش آموختگان در تمام حمایت‏ها و فعالیت‏های انجام شده این اداره کل، اولویت با دانش آموختگانی است که کاربرگ دریافت اطلاعات فردی را تکمیل کرده‏اند. بدین معنا که بعد از هماهنگی و رایزنی با سازمان‏ها و ارگان‏های مختلف و وصول به نتیجه و تعیین شاخص‌های مورد نیاز آن مجموعه، اسامی دانش آموختگان دارای شرایط از طریق این بانک اطلاعاتی فیلتر و استخراج خواهد شد. این کاربرگ در سامانه نظرسنجی مرکز مدیریت حوزه‏های علمیه خواهران هم چنان فعال است و دانش آموختگان و مبلغانی که تاکنون موفق به تکمیل آن نشده‏اند، با مراجعه به آدرس https://poll.whc.ir  امکان تکمیل آن را دارند.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین